Tip voor een Vrijgezellenfeest? Ga Suppen in Leiden!

Tip:

Feestjes & Vrijgezellen uitjes

Wil je een keer een sportief doen voor een feestelijke dag? Dan is suppen een perfecte activiteit. Voor de volwassen groepen kunnen we onderweg stoppen voor een heerlijke granen smoothie (Heineken) en voor kids is er altijd limonade en een zakje chips mee. We zorgen er gewoon altijd voor het dat een leuke middag is. Het enige waar wij geen invloed op hebben is het weer maar voor de rest regelen wij alles.

Reserveren

Wil je reserveren? Of heb je vragen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Je kunt ook bellen naar 0646142923.

Tip:

Ter land, ter zee & in de kroeg!

Voor bedrijven is het altijd moeilijk een leuk team uitje te regelen, overall moet aan gedacht worden namelijk. Van allergieën tot voorkeuren, van plekken tot tijden. Middels ons netwerk in Leiden kunnen wij al dat werk voor U uit handen nemen. Wij overleggen eerst met U (de klant) en gaan daarna met onze partners in gesprek om daarna U een voorstel te doen en indien nodig helemaal aan te passen naar uw behoefte.

Er zijn een tal van mogelijkheden qua eten, drinken, extra activiteiten en zelfs vervoer. Stuur ons gerust een email en wij komen zo snel mogelijk bij U erop terug. Kijk voor al onze mogelijkheden bij “tours + prijzen”.

Maar wat is Suppen eigenlijk?

Suppen staat letterlijk voor Stand Up Paddling. De oorsprong van Suppen komt uit Hawaii, mensen daar gebruiken de boards voor vervoer tussen plaatsen en eilanden. In Leiden wordt het voornamelijk gebruikt voor ontspanning, leuke team uitjes, verjaardagen of een spontane eerste date. Kijk voor al onze mogelijkheden bij “tours + prijzen”.

Prijzen

*Alle Tours zijn ook te boeken inclusief gids.

ActiviteitTijdPrijs
SUPPEN1 uur€25,-
SUPPEN2 uur€35,-
SUP-Yoga1,5 uurVanaf €40,-
SUPPEN + Bootcamp3 uurVanaf €40,-
SUPPEN + Lunch3 uurVanaf €35,-

Hoe te reserveren:

Via onderstaande knop, de Socials of het telefoonnummer kun je altijd bij ons in contact komen voor de mogelijkheden.

Partners

The Duke of Oz

Dit is DE sportbar van Leiden. Zover wij weten hebben ze een Quinness World Record voor meeste TV’s in een sportbar. Naast een heerlijk biertje of wijntje kan je hier super op het terras zitten en tot laat genieten van de zon.

 

Ze zijn internationaal georiënteerd en hebben een zeer vriendelijke bediening. Dit is tevens onze op en afstap locatie.

 

The Chipperoo

Wil je een lekker broodje mee voor onderweg tijdens het suppen. Dan kan je hier voor je weggaat de beste broodjes van Leiden bestellen en meenemen.

 

Van een egg-roll tot een heerlijke porkbelly sandwich, er is voor iedereen een goede keuze aanwezig. Het is ook een aanrader om eerst even lekker te suppen en dan een van de bekende “loaded” fries te bestellen.

 

Lokahi Juice

Lokahi Juice zorgt voor heerlijke en gezonde juices, soepen en gezonde shots in Leiden en omstreken. Alles wordt vers gemaakt en elk product heeft zo zijn unieke eigen smaak. Van bleekselderij sap tot een fruitige smoothie, voor ieder wat wils. Balans vind je door de juiste voeding te combineren met onder andere yoga.

 

Tijdens de SUP Yoga word er gewerkt aan je balans, concentratie en focus. Om je lichaam extra aandacht te geven is Lokahi Juice & SUP Yoga bevorderlijk voor body & mind.

 

×

Hoi!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?